Kijkwijzer Ramen

In dit deel van de website worden foto’s gepubliceerd van alle ramen die we vinden. Tot nu toe gaat dat erg goed, waardoor we optimistisch zijn over wat we zullen bereiken. Een logisch gevolg is dat het aantal foto’s zich gestaag zal uitbreiden. Daarom is het belangrijk ze logisch te ordenen. In deze kijkwijzer leggen we uit hoe we dat doen.

Door met de muis op Ramen te gaan staan, rolt een menu uit. De eerste knoppen heten ‘RAT foto’s’ of namen van landen.  Door hierop te klikken krijg je toegang tot een inleidende tekst over de RAT foto’s of het betreffende land. Vervolgens kun je preciezer kiezen met de knop per stad/staat om uiteindelijk met de laatste knop (er is geen pijltje naar rechts meer te zien) het werk in het betreffende gebouw te kunnen bekijken.

Alle foto’s van kerken of anderszins zijn dus geordend per land en per stad of staat (zoals in de VS).

Een zoektocht, daaraan zijn we bezig. Regelmatig zal daarom nieuwe informatie worden toegevoegd: meestal foto’s, vaak een verhaal, soms anderszins.

Met het contactformulier kun je aangeven dat je daarvan op de hoogte wil blijven. Je hoeft dan niets meer zelf in de gaten te houden maar ontvangt vanzelf een signaal dat er nieuws is: handig en verstandig!

Foto’s, heel veel foto’s zullen er beschikbaar komen via deze site. Teveel foto’s, die een overbelasting zullen zijn voor elke site, dus ook voor deze. Desondanks zullen we het allemaal laten zien en gebruiken daarvoor een voor iedereen toegankelijk bestand in  ‘the cloud’.

Vraag via het contactformulier toegang. Vervolgens krijg je een koppeling toegestuurd waarmee je het bestand kunt openen.