Voor de vroegere R. K. HBS, tegenwoordig Radulphus College, heeft Piet Clijsen 2 ramen gemaakt. Als door een wonder zijn ze gered door een betrokken en attente docente tekenen en schilderen, Mevrouw Yvette Brandt-Lesire.

De directie van het Radulphus College had regelmatig behoefte aan uitbreiding van de school en liepen daarbij steeds aan tegen de twee in de weg staande ramen. Voor weer een nieuwe verbouwing werd besloten ze te ruimen. Yvette sprak hierover met de rector; de sloop ging door en de ramen verdwenen.

Jaren nadien kreeg ze de vraag van de school of ze interesse had in de ramen want ze zouden naar de stort worden afgevoerd: Yvette besloot de ramen thuis op te slaan. Haar streven is om ze laten restaureren en weer een plaats te geven: “…  op Scherpenheuvel, dichtbij het klooster van de Fraters van Tilburg”.

Piet Clijsen signeerde alle ramen per opdracht (inclusief jaartal) die hij heeft ontworpen. De handtekening en datum stond dus op één raam van in dit geval de twee ramen die hij heeft gemaakt voor het Radulphus College. Omdat de onderkanten uit de ramen zijn verdwenen, ontbreken ook de naam van de kunstenaar en datum.